På jakt efter Honda motorcyklar 2018? MC-motorcyklar har definitivt det du behöver. Deras butik finns på Stålvägen 11 i Vetlanda. Det är en väldigt stor lokal, med en imponerande uppsättning motorcyklar. Här finns allt du kan tänkas leta efter, och dessutom väldigt stor kompetens inom det här området.

De har trevlig personal, som gärna svarar på frågor och kommer med råd. Företaget är SMR-anslutet när det gäller garanti och finansiering och kan reparera i princip alla märken. De har dessutom ett stort utbud av personlig utrustning. Öppettiderna är mellan 9 och 18 på vardagar och mellan 10 och 14 på lördagar.

På deras Instagram och Facebook kan du hitta mer information om deras aktiviteter.  Under samma tak finns väldigt mycket spännande för dig som är intresserad av allting som rullar, bla både nya och begagnade MC till väldigt bra pris. Här finns dessutom alla tillbehör du kan tänkas behöva.

Honda motorcyklar till ett bra pris

Personalen är trevlig, kunnig och väldigt tillmötesgående. De snackar gärna motorcyklar, och hjälper dig att hitta rätt i MC- djungeln. Deras erfarenhet är stor, och de har därmed sett det bästa som finns inom branschen. Detta gör dem till ett väldigt bra bollplank kring MC frågor, inköp​​​​, och vad som kan tänkas passa just dig.

Deras kundtjänst svarar gärna frågor och kan nås via e-mail eller via telefon. Kontaktuppgifter finns på deras hemsida, som även har mycket annan spännande information.

Här finns både begagnade motorcyklar och nya. De använder blocket.se för att visa upp dem. Utöver motorcyklar från Honda har de annat användbart i sitt sortiment, exempelvis gräsklippare, robotklippare, och åkgräsklippare. Deras utbud innefattar med andra ord inte bara produkter för motorvägen utan även produkter som passar i din trädgård.